26 Temmuz 2011 Salı

Düşene Tekme Atanlar

Basının şike operasyonu ile başlattığı linç girişimi, Aziz Yıldırım'ın tutuklanmasıyla had safhaya ulaştı. Serdar Adalı ve Tayfur Havutçu da içeri alındığında biraz durgunluk yaşandı. Ama toplumumuzda sıkça yaşadığımız "düşene bir tekme de sen at!" sloganı ile Erman Toroğlu savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Aziz Yıldırım'ın kendisini kovdurduğu yönünde şikayetçi olmuş. Madem şikayetçi olacaktın, neden bugünleri bekledin? Aziz Yıldırım'ın seni kovdurduğuna dair her hangi bir delilin var mı?



Şike operasyonu için ; "Bu operasyon son 50 yıldır Türk futboluna yapılan en büyük iyilik. Daha çok enteresan şeylerle karşılaşacağız. Umarım sağlıklı kararlar alınır. Türk futbolu 40 yıldır hastaydı." dedi ve ekledi  "20 sene futbol oynayıp 10 sene hakemlik yapınca kimin ne yaptığını görebiliyorum" 

Türk futbolunun son 50 yılını şaibeli ilan eden Erman Toroğlu, yaptığı açıklamayla 30 yılını şaibeli Türk futbolunun içinde geçirdiğini de açıklamış oldu.

Sütten çıkmış ak kaşık edalarıyla maddi ve manevi tazminat davasına hazırlanan Erman Toroğlu, acaba büyük Fenerbahçe camiası bu bunalımlı dönemden alnının akıyla çıktığında neler yapacak çok merak ediyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder