27 Ağustos 2011 Cumartesi

Güle Güle Chucky

2006 yılından beri Fenerbahçe forması giyen Diego Lugano hırsı, sert futbolu ve duran toplardan attığı kafa golleriyle Fenerbahçe taraftarının sevgilisi.


Futbola 19 yaşında başlayan Tota, sadece 3 sene sonunda  Sao Paulo'ya transfer olarak kalitesini göstermiş, 2006 senesinde geldiği Fenerbahçe'de bir diğer cesur yürek Luciano ile oynama fırsatı bulamamasına rağmen, rakiplerle dövüşerek baş edebilmiş melek yüzlü şeytan.

Uche-Högh ikilisinden sonra stoper mevkisinde sorunlar yaşayan ve Luciano'nun gelmesiyle rahatlayan Fenerbahçe'ye Luciano'dan daha fazla katkı verdi. Santra vuruşuyla beraber başlayan agresif futbolu, rakip futbolcuları tabiri caizse ısıran müdafaası ve elbette ki duran toplardan attığı goller.


Her transfer döneminde adı İtalyan kulüpleriyle anılan, 2010 Dünya Kupası'nda  yarı final oynayan ve 2011 Copa America şampiyonu Uruguay'ın kaptanı, Uruguay halkının idolü, Fenerbahçe taraftarının en sevdiği futbolcu, sonunda yuvadan uçuyor.

Bize kattığın her şey için teşekkürler, sana asla kırgın değiliz. Aksine seni desteklemeye devam edeceğiz. Biliyoruz ki Fransa'da atacağın çok gol, savunacağın bir çok yıldız var.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder